Wie zijn wij

"Bungalowpark Mooi Holten”, de naam die al meer dan 40 jaar gegeven wordt aan het beheer en de verhuur van particuliere recreatiewoningen in het natuurgebied De Borkeld.

De uitvoering hiervan wordt verzorgd door de familie Karnaat die, met enthousiasme en gastvrijheid, de gasten van dienst zijn.

Verhuur

Onze representatieve receptie doet dienst als ontvangstruimte en sleuteluitgifte en wij ontvangen u dan ook hartelijk op de vermelde aankomst- en vertrektijden.

De oorspronkelijke oude receptie is omgeturnd tot een kleine, intieme kapsalon voor max. 2 personen, uitsluitend gericht op en bedoeld voor de huiseigenaren en recreanten van de recreatiewoningen op de Borkeld.

Daarnaast beschikken wij over een wasserette, waar uitsluitend gasten van “Bungalowpark Mooi Holten” gebruik van kunnen maken.

Op deze wijze blijven de uitstraling en kenmerken van ons recreatiegebied behouden, namelijk Rust – Ruimte – Natuur.

Beheer

Naast de verhuur van diverse recreatiewoningen hebben wij het beheer over een groot aantal recreatiewoningen. Dit houdt in dat wij voor de eigenaren van de recreatiewoningen toezicht houden op de recreatiewoningen en een aantal activiteiten voor hen uitvoeren.

Deze activiteiten houden o.a. in:

  • Sleutelbeheer recreatiewoningen.
  • Sleutelafgifte voor particuliere verhuur door eigenaar zelf, tijdens receptietijden.
  • Containerservice, zodat afvalcontainers op juiste dagen gebracht en gehaald worden.
  • Controle & eventuele actie verwarming/watervoorziening bij vorstperiodes.
  • Controle & melding bij calamiteiten (o.a. storm).
  • Het eventueel opnemen van de woning in ons verhuurbestand (optioneel, geen verplichting!)

Het beheer van de recreatiewoningen geldt als basis voor de samenwerking tussen de huiseigenaren en “Bungalowpark Mooi Holten” en wordt verzorgd tegen een geringe jaarlijkse beheervergoeding.