Bungalows

Wij beschikken over diverse recreatiebungalows, geschikt voor van 4 personen, 6 personen en een enkele voor 7-8 personen.

Omdat de bungalows van verschillende eigenaren zijn, verschillen zij alle van uitvoering, vormgeving en inrichting.
Voor alle bungalows geldt dat zij volledig gemeubileerd zijn en qua ligging in het bosgebied liggen op ruime tot zeer ruime kavels.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een passende bungalow voor uw specifieke wensen.

Heideweg 64

Deze prachtige en royale vakantiewoning is een ideale woning voor grotere gezinnen, opa en oma met kleinkinderen maar ook voor echte rustzoekers. 
De woning heeft op de begane grond een ruime slaapkamer met een 2-persoons bed, op de 1e verdieping een grote vide met slaapgelegenheid en een souterain met zeer ruime slaapkamers met 2 stapelbedden. (Bijplaatsen van een kinderbedje is mogelijk op alle kamers). 

VW 226c

Deze prachtige en royale vijf-persoons vakantiewoning (of 5+1 baby) is een ideale woning voor jonge gezinnen, opa en oma met kleinkinderen, 2 stellen of echte rustzoekers.
De woning heeft op de 1e verdieping drie slaapkamers, waarvan één met een 2-persoonsbed en wastafel, één met een 2-persoonsbed en één met 1 eenpersoonsbed.
(Bijplaatsen van een kinderbedje is mogelijk op alle kamers).

In de drie inbouwkasten op de overloop is veel opbergruimte. In de wasruimte vindt u een wasmachine en mogelijkheid tot het ophangen van uw eventuele was.

WBW5

Budgetbungalow, met 3 slaapkamers (totaal 6 slaapplaatsen), keuken en ruime tuin rondom.

WBW17

Zeer comfortabele, charmante bungalow, met 3 slaapkamers (totaal 6 slaapplaatsen), een woonkamer met fraaie nieuwe keuken en (vaat)wasmachine.

VW115

Zeer ruime, degelijke bungalow, met 3 slaapkamers (totaal 6 slaapplaatsen), een ruime woonkamer met keuken.

VW116

Zeer comfortabele, charmante bungalow, met 2 slaapkamers (totaal 4 slaapplaatsen), een woonkamer met fraaie nieuwe keuken en (vaat)wasmachine.

VW22

Fraaie, zeer ruime semi-bungalow, welke beschikt over 2 ruime slaapkamers op de verdiepingsvloer (totaal 4 slaapplaatsen), een ruime woonkamer met fraaie open keuken en een ruime badkamer met douche en toilet.

PW91

Charmante bungalow, met veranda, met 3 slaapkamers (totaal 5 slaapplaatsen), een woonkamer met open keuken en eigen wasmachine.

HW39

Degelijke comfortabele bungalow, met veel privacy, met 2 slaapkamers (totaal 4 slaapplaatsen), een ruime woonkamer met open keuken.

PW46

Ruime fraaie bungalow, met veel privacy, met 3 ruime slaapkamers (totaal 6 slaapplaatsen), een ruime woonkamer met open keuken.